Δωρεάν μεταφορικά άνω των 50€ | Τηλ. Παραγγελιών 2521036741 Viber & WhatsApp  6980600079

Safestep WALK MORE - WALK IN STYLE

Η εταιρεία Safe Step είναι μια από τις πιο γνωστές στον χώρο του γυναικείου και ανδρικού ανατομικού υποδήματος, η ασυναγώνιστη ποιότητα και τα μοναδικά σχέδια που διαθέτει με συνδυασμό τις αρκετά ανταγωνιστικές τιμές έχει καταφέρει να αποκτήσει τεράστια απήχηση και σταθερή αξία στην επιλογή των γυναικών και των ανδρών.

Η ανοιξιάτικη - καλοκαιρινή collection Safe Step 2018 που παρουσιάστηκε πρόσφατα στις διεθνείς εκθέσεις υποδημάτων στην Ιταλία EXPORIVASCHUH και THE MICAM 2018 έρχεται με πολλά νέα σχέδια για κομψές εμφανίσεις από το πρωί ως το βράδυ μα πάνω από όλα με άνεση. Αυτό που κάνει την εταιρεία να ξεχωρίζει, είναι ότι συνεχώς ανανεώνεται με καινούργια σχέδια με μοναδικό σκοπό να ικανοποιήσει το γούστο κάθε άνδρα και γυναίκας.

Το σύνθημα της εταιρίας Safe Step για την φετινή χρονιά είναι WALK MORE - WALK IN STYLE ( περπατήστε και άλλο - περπατήστε με στυλ) και μας προτρέπει να το δοκιμάσουμε χωρίς να κουράσουμε τα πόδια μας.

Τα νέα σχέδια της εταιρείας Safe Step μπορείτε να τα δείτε στο website: www.safestep.gr. Για πληροφορίες και για τα σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα επικοινωνήστε στο 210 2487270.

Στο crabs.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης.