Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.
el en

Προφίλ

Το κατάστημα «Χριστοφορίδου» δραστηριοποιείται στο κέντρο της Δράμας από το 1954. Από την πρώτη στιγμή εδραιώθηκε στην τοπική αγορά και συνεχίζει στην 7ηδεκαετία ύπαρξης να παρέχει υψηλής ποιότητας υποδήματα, έχοντας αγκαλιαστεί από το καταναλωτικό κοινό της Δράμας, το οποίο επιλέγει με συνέπεια και σταθερότητα τα μοντέρνα ή διαχρονικά, αλλά πάντα ανατομικά, προϊόντα του καταστήματος.

Από το 2018 το κατάστημα «Χριστοφορίδου» περνάει στην ηλεκτρονική εποχή με την έναρξη λειτουργίας της ιστοσελίδας crabs.gr για ηλεκτρονικές αγορές, διατηρώντας φυσικά αναλλοίωτη την πώληση απόλυτης ποιότητας προϊόντων. Μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα μπορείτε να προμηθευτείτε τα πιο σύγχρονα brands και να καλύψετε τόσο τις καθημερινές σας ανάγκες για όλες τις εποχές του χρόνου, όσο και να υποστηρίξετε τις αθλητικές σας δραστηριότητες, ακόμη και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα, συνεχίζοντας την παράδοση 7 δεκαετιών, σας προσφέρει τη δυνατότητα να κάνετε την επιλογή των αξιόπιστων ,καλαίσθητων και ανατομικών υποδημάτων που σας ταιριάζουν μέσα από μια μεγάλη γκάμα brands, τα οποία έχουν το φανατικό τους κοινό και αποτελούν μόνιμη επιλογή για όποιον τα δοκιμάσει έστω και μια φορά.

Μενού

Ρυθμίσεις

Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος